Kuurnankatu 15, 80100 Joensuu
0400 353 007
Arkisin 8.00 - 16.00
Kartta

Finikor Lisäturva on kehitetty yhteistyössä automaahantuojien kanssa. Sopii uusille autoille (0-4 v).

Parantaa uuden auton ruostesuojausta

Finikor Lisäturva parantaa uuden auton sietokykyä ruostetta vastaan. Käsittelyssä suojataan autotehtaan myöntämän puhkiruostumattomuustakuun autonomistajan omalle vastuulle jäävät kohteet. Käsittely on täten myös edullinen vaihtoehto mikäli ei haluta suojata koko autoa. Finikor Lisäturva eroaa Finikor Täysturvasta suojattavien kohteiden määrässä, auton alusta käsitellään samalla tavalla kuin Finikor Täysturvassa mutta auton ovia, luukkuja tai yläpuolisia rakenteita ei käsitellä. Finikor Lisäturvassa on 10-12 vuoden takuu auton alustalle. Takuun laajuus riippuu auton iästä käsittelyhetkellä. Takuu edellyttää Jatkoturva-käsittelyä 2-4 vuoden päästä Lisäturvan käsittelystä. Jatkoturvassa käsitellään ruosteelle alttiimmat kohdat uudelleen, jotta takuu voidaan säilyttää. Pinnoitteet kuluvat ajan myötä mm. kiveniskuista, jonka takia Jatkoturva tehdään juuri 2-4 vuoden jälkeen Lisäturva-käsittelystä.

Finikor Lisäturvassa käsitellään auton alustan kotelot sekä alusta kotelo- sekä alusta-ainetta käyttäen. Käsittelyssä ei porata reikiä, joten auton takuut säilyvät.

Tiesitkö:

  • Puhkiruostumattomuustakuu kattaa vain valmistusvirheestä johtuvan, eli sisältä ulospäin tapahtuneen puhkiruostumisen, mutta ei kulutuksen kuten maantiesuolan aiheuttamaa ulkoa sisällepäin tapahtuvaa ruostumista - Finikor ruostesuojaus antaa suojaa juuri tähän
  • Kaikki käsittelymme vaimentavat osaltaan auton sisätilaan kantautuvaa ajomelua ja tiivistää korin saumoja
  • Kaikkien käsittelyidemme takuut ovat autokohtaisia, joten takuu seuraa aina auton uutta omistajaa
  • Finikor Lisäturva tunnetaan myös vanhalla nimellä Finikor Tehdastakuun Lisäturva
  • Kaikki käsittelymme on mahdollista suorittaa reikiä poraamatta, jolloin auton tehdastakuu säilyy.

Katso hinnatValitse auto

Ajankohtaiset tarjoukset

Ei ajankohtaisia tarjouksia tällä hetkellä.