Kuurnankatu 15, 80100 Joensuu
0400 353 007
Arkisin 8.00 - 16.00
Kartta

tuplaturva

 

Finikor Tuplaturva on erittäin tehokas ja pitkäkestoinen erikoiskäsittely. Tämä on edullisin käsittely, kun auto halutaan pitää pitkään.

Pitkätehoinen erikoiskäsittely

Finikor Tuplaturva on erilainen kuin muut ruosteenestokäsittelyt. Käsittely tehdään kuten Täysturva, mutta viimeistellään vielä toisella koteloaineella, jolloin ruosteeneston vaikutus kestää pidempään.

Auton alustassa olevat kotelot, ovet ja luukut sekä alusta suojataan ruostumista vastaan kotelo- sekä alusta-ainetta käyttäen. Lisäksi alustan kotelot, ovet ja luukut käsitellään toiseen kertaan erikoiskoteloaineella.

Finikor Tuplaturvalle myönnetään 10-12 vuoden takuu, riippuen auton iästä käsittelyhetkellä. Takuu edellyttää Finikor Tuplaturvan tarkastuskäsittelyä 2-4 vuoden kuluttua Tuplaturva -käsittelystä.

Tuplaturvan tarkastuskäsittelyssä paikataan mahdolliset pinnotteiden kulumisvauriot veloituksetta. Käsittelyssä veloitetaan ainostaan tarkastuksesta tulevat kustannukset (pesu, kuivaus ja tarkastus).  

Tiesitkö:

  • Puhkiruostumattomuustakuu kattaa vain valmistusvirheestä johtuvan, eli sisältä ulospäin tapahtuneen puhkiruostumisen, mutta ei kulutuksen kuten maantiesuolan aiheuttamaa ulkoa sisällepäin tapahtuvaa ruostumista - Finikor ruostesuojaus antaa suojaa juuri tähän
  • Kaikki käsittelymme vaimentavat osaltaan auton sisätilaan kantautuvaa ajomelua ja tiivistää korin saumoja
  • Kaikkien käsittelyidemme takuut ovat autokohtaisia, joten takuu seuraa aina auton uutta omistajaa
  • Finikor Tuplaturva tunnetaan myös vanhalla nimellä Finikor Diamond -kaksoiskäsittely.
  • Kaikki käsittelymme on mahdollista suorittaa reikiä poraamatta, jolloin auton tehdastakuu säilyy.

Katso hinnatValitse auto